Галин нажежи мрежата до  червено, след като пусна снимка, в

...
Галин нажежи мрежата до  червено, след като пусна снимка, в
Коментари Харесай

Галин в прегръдките на жена без дрехи

Галин нажежи мрежата до  алено, откакто пусна фотография, в която е в прегръдките на голата Десита. Всички се питат имат ли двамата интимни връзки, откакто тя му се изясни в обич опреди няколко месеца. Изненадващото самопризнание певицата направила с сантиментален жест към попфолк идола, като оставила върху колата му бонбони и сърчице, а до тях и записка, на която е написала: “Обичам те – Деси ”.

Всичко това стана притежание на почитателите с помощта на самия Галин, който не остана апатичен към отправеното му любовно самопризнание. Той пусна стори, на което се вижда специфичната валентинка и отвърна също в любовен жанр: “Как да не я обича човек, оставила ми е изненада, видяла е, че съм в залата и е желала да ме зарадва ”.

Дали Галин се е възползвал от възприятията на хубавицата? Двамата са доста близки. Не един път са показвали рискова непосредственост на сцената, в обществените мрежи и в клиповете си. Брюнетката е първото попълнение в „ Алфа Мюзик “. Десита споделя, че го обича макар минусите,му.

На фотографията двамата са полуголи. Десита е опряла силиконовите си гърди в сочното тяло на Галин. Оказа се обаче, че това е кадър от новата им ария, която се чака да се трансформира в шлагер на лятото.

Източник: telegraph.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР